Agenda

15 maart t/m 25 juni: Expositie Beken & Sprengen

Kom naar de expositie Beken en Sprengen in het informatiecentrum Renkums Beekdal. De expositie reist met veel succes langs bezoekerscentra op en rond de Veluwe. Centraal element in de expositie is de bekenzoekkaart waarmee bezoekers in de expositie en buiten wandelend langs de beek interessante elementen van beken kunnen ontdekken. >>Lees meer

jun
28
wo
Nationale Modderdag
jun 28 @ 14:00 – 16:00

Lekker spelen met modder op de Nationale Modderdag
Kinderen spelen graag met modder. Modder kun je lekker beetpakken, kneden, voelen en ruiken. Modder helpt kinderen ‘gevoel met de aarde’ te hebben. En je kunt er lekker mee kliederen. Op woensdag 28 juni is het Nationale Modderdag. Van  14 tot 16 uur kunnen alle kinderen naar hartenlust spelen met modder in het Renkums Beekdal.

Wat je allemaal met modder kunt doen…
Op de Modderdag is er natuurlijk heel veel modder. Met een tuinslang waar warm water uitkomt, kunnen de kinderen helemaal ‘uit hun dak’ gaan. Moddertaarten bakken, modder tussen je tenen voelen, kunstwerken van modder maken, ervaren hoe een leemmasker voelt, op  de modderglijbaan ravotten, een modderbad nemen, modderkoken, blotevoetenwandelen,  moddersoep koken…..en nog veel meer modderigs. Kinderen kunnen hun fantasie volop gebruiken.

Aanmodderen in het Renkums Beekdal en ver daarbuiten
De aarde verbindt op de Nationale Modderdag letterlijk (www.ivn.nl/modderdag). Honderdduizenden kinderen in binnen- en buitenland zijn tegelijkertijd actief bezig met natuur. Zo krijgt spelen met modder in het Renkums Beekdal een nationaal én internationaal tintje. De aarde is van ons allemaal, en laten we er allemaal goed voor zorgen.
Locatie: Informatiecentrum Renkums Beekdal
Voor wie: Kinderen van alle leeftijden, opgeven is niet nodig.
Kosten: 4 euro inclusief modderhapje en drankje. Kortingsmogelijkheden met een Gelrepas.
Tijd: tussen 14.00-16.00
Meer weten: www.ivn.nl/modderdag of stuur een mail naar info@renkumsbeekdal.nl