Renkums Beekdal tijdens Corona

De Corona maatregelen hebben ook ons jaar anders gemaakt dan wij in ons jaarplan hadden opgenomen. Tal van activiteiten hebben wij moeten annuleren met ook als gevolg minder inkomsten uit winkelverkoop, excursies of verhuur terwijl vaste lasten wel doorgaan.

Wij volgen de richtlijnen van overheid en RIVM ook als het alleen adviezen zijn. Wij zoeken niet de randen van wat mag op. Alleen zo krijgt de samenleving Corona onder controle. Wij zorgen voor een gezonde werkomgeving voor onze vrijwilligers en zijn onder de indruk van hun inzet in deze tijden. Natuurlijk zijn zij hoe dan ook vrij om zelf te bepalen of zij, rekening houdend met hun persoonlijke omstandigheden, hun vrijwilligers bijdragen leveren of thuis blijven.
Intussen wordt duidelijk dat het nog tot ver in 2021 anders dan normaal zal blijven. Maar ook dat meer mensen er dichter bij huis op uitgaan. Voor een kort ommetje door het beekdal om er even tijdens het thuiswerken te ontspannen. Of voor langer, tijdens het weekend. Laat nu de auto thuis en wandel of neem de fiets. Voor jezelf of je gasten bieden wij daarom binnenkort ook huurfietsen aan. Dat komt ook de verdeling van de drukte in het beekdal ten goede.
Samen werken wij aan een toekomst waarin wij nog beter van ons beekdal kunnen genieten. We zien u weer graag, maar als het ergens te druk is, ga dan naar huis en kom op een ander tijdstip terug of ga eens naar een plek waar u nog niet eerder was.

Reacties

Auteur: Stichting Renkums Beekdal

Stichting Renkums Beekdal is een initiatief van Staatsbosbeheer, IVN en de gemeente Renkum.