20 Februari Dialoogavond ‘Toekomst van het Renkums Beekdal’

Wilt u meepraten over de toekomst van het Renkums Beekdal? Kom dan naar de Dialoogavond op 20 februari, georganiseerd door de Stichting Renkums Beekdal, in samenwerking met de Provincie Gelderland, de Gemeente Wageningen en de Gemeente Renkum.

  • De Provincie Gelderland presenteert mogelijkheden voor een ecologische verbinding tussen het Renkums Beekdal en de uiterwaarden van de Nederrijn, onder de provinciale weg tussen Wageningen en Renkum.
  • De gemeente Wageningen werkt aan een ‘omgevingsvisie’ en zoekt ruimte voor windmolens en zonnevelden. Een flink deel van het Renkums Beekdal ligt in de gemeente Wageningen: de uiterwaarden tussen Parenco en Lexkesveer, het gebied rond Oranje Nassau’s Oord en de bossen tussen de Wageningse Berg en de Oostereng. Wat zijn de mogelijkheden in dit gebied?
  • De gemeente Renkum bereidt zich ook voor op de energietransitie. Wat betekent dat voor de Renkumse Beekdalen en de uiterwaarden tussen Heveadorp en Parenco?

Op de Dialoogavond hoort u meer over deze ontwikkelingen. U kunt aan ‘ontwerptafels’ meepraten over wat u belangrijk vindt voor de toekomst van een blijvend waardevol Renkums Beekdal.

Datum: 20 Februari, 17:00 – 21:00 uur. Inloop vanaf 16:45 uur.
Plaats:  Informatiecentrum Renkums Beekdal / Boscafé De Beken.

U kunt zich aanmelden via aanmelden@renkumsbeekdal.nl. Plaatsing in volgorde van aanmelding.

Reacties

Stichting Renkums Beekdal

Auteur: Stichting Renkums Beekdal

Stichting Renkums Beekdal is een initiatief van Staatsbosbeheer, IVN en de gemeente Renkum.