Optreden Dansschool Jacqueline Hutten

Op vrijdagavond 9 september is er iets heel speciaals in Renkum: een dansvoorstelling in het Beekdal. Voor een hapje, een drankje of een kabouterwandeling kunt u hier al een tijdje terecht, maar dit wordt de eerste dansvoorstelling, die u kunt bezoeken.
Geïnspireerd op de prachtige omgeving maakte Jacqueline Hutten onder andere de volgende choreografieën: de paradijsvogel, avondrood, nachtschemering, macabere planten, de kikkers, de zilverrijger, de stilte en “Het Beekdal”.
Het is een hele uitdaging om op deze locatie een dansvoorstelling te geven. Normaal gesproken treden de dansers op in de Junushoff, maar de meiden hebben wel voor hetere vuren gestaan: bij het 750 jarig bestaan van Wageningen dansten ze 7 avonden lang op de balkons van de flat Hoevestein. En afgelopen najaar nog tussen de kledingrekken, bij een modezaak. Wij treden graag buiten de paadjes (op)! Al wordt dat dit keer nog een opgave bij een vloer die niet waterpas is. Desondanks gaan we er in het Beekdal een schitterende voorstelling van maken.

Nog niet genoeg van ons gekregen? Zaterdag de 10e treden we om half 11 op tijdens de Molenmarkt in Wageningen. En krijg je ook zin om bij ons te komen dansen? Er zijn danslessen vanaf 4 jaar: kinderlessen, modern-jazz fusion streetdance en hiphop. Verder Bodyfit , en danslessen voor jongeren met beperking. Iedereen is welkom! We starten weer in de week van 29 augustus. Locatie: Ons Huis, Harnjesweg 84, Wageningen. Info: www.dansschooljacquelinehutten.nl

De voorstelling begint om 7 uur, het is niet nodig om kaarten te reserveren. Vanaf 18:15 uur kunt u in het informatiecentrum terecht om een kaartje te kopen.

Reacties

Stichting Renkums Beekdal

Auteur: Stichting Renkums Beekdal

Stichting Renkums Beekdal is een initiatief van Staatsbosbeheer, IVN en de gemeente Renkum.