Afscheid bestuursleden en voorzitter stichting Renkums Beekdal

[vc_row][vc_column][vc_column_text]ElsstarOp zondag 29 maart heeft de stichting Renkums Beekdal afscheid genomen van drie bestuursleden. Elselien Roseboom en Lies van Leeuwen waren sinds de oprichting in juli 2014 lid van het bestuur, maar konden het bestuurslidmaatschap niet langer combineren met hun andere werkzaamheden. Ook Els van ‘t Hof, groot animator, oprichter en eerste voorzitter van de stichting heeft haar functie neergelegd. Omdat de inzet van Els voor de stichting zo groot was hebben alle vrijwilligersgroepen en het stichtingsbestuur Els een fruitboom geschonken. Deze boom werd op deze natte middag door Els zelf en haar twee kleinkinderen geplant in de boomgaard bij het informatiecentrum. De hoogstamfruitboom is een Elstar. Voor deze speciale gelegenheid kreeg de boom de naam ‘Elsstar’.
Els werd hartelijk toegesproken door Charley Erkens van het stichtingsbestuur. Namens de vrijwilligers van het informatiecentrum werd Els in het zonnetje gezet door Gert Koppenberg, terwijl Nicole van Rijn Els lof toezwaaide namens de natuur- en milieueducatievrijwilligers. In haar dankwoord benadrukte Els de bijzondere ontwikkelingen die zich de laatste jaren hebben voorgedaan in het Renkums Beekdal. Met veel plezier heeft zij bijgedragen aan de transformatie van het natuurinformatiecentrum van Staatsbosbeheer naar het Informatiecentrum Renkums Beekdal. Ondanks het slechte weer waren verreweg de meeste vrijwilligers naar het informatiecentrum gekomen om afscheid te nemen van Els, Elselien en Lies.
els2
Bestuurssamenstelling
Naast het afscheid van drie bestuursleden kon de Stichting Renkums Beekdal de afgelopen maand ook een nieuw bestuurslid verwelkomen. Mevrouw Ineke Puijk gaat het bestuur versterken op het gebied van de educatieve zaken. Het stichtingsbestuur bestaat momenteel uit:

  • Charley Erkens uit Renkum, waarnemend voorzitter,
  • Freek Aalbers uit Wageningen, secretaris,
  • Wim Chardon uit Renkum, penningmeester,
  • Gert Koppenberg uit Rhenen, vrijwilligersaangelegenheden,
  • Ineke Puijk uit Wageningen, educatieve aangelegenheden,

Het bestuur wordt ondersteund door Dirk van Uitert uit Oosterbeek.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Reacties

Auteur: Stichting Renkums Beekdal

Stichting Renkums Beekdal is een initiatief van Staatsbosbeheer, IVN en de gemeente Renkum.