Agenda

dec
29
za
Lichtjeswandeling
dec 29 @ 17:00 – 19:30
Lichtjeswandeling

Op zaterdag 29 december organiseren Stichting Renkums Beekdal, Staatsbosbeheer en Lunchroom De Beken een lichtjeswandeling van ongeveer 1 kilometer in het Renkums Beekdal. De met lantaarntjes verlichte route door het bos begint en eindigt bij het informatiecentrum van het Renkums Beekdal.

Meedoen aan de lichtjeswandeling kost 2 euro per persoon (vanaf 3 jaar). Aanmelden is niet nodig. Deelnemers kunnen hun eigen lampion meenemen of er een kopen bij het informatiecentrum voor € 4.
Op het gezellige winterterras van Lunchroom de Beken zijn warme hapjes en dranken verkrijgbaar.

Tips:
Het kan erg nat zijn in het bos, pas uw kleding en schoeisel daarop aan.
De route is niet geschikt voor buggy’s en kinderwagens.

jan
13
zo
Zondagwandeling
jan 13 @ 14:00
Zondagwandeling @ Renkum | Gelderland | Nederland

De stilte van vers gevallen sneeuw. Takken met donzige dekjes. Het knoerpen van je voetstappen. En dan een zonnig doorkijkje. Hebt u ook zo’n zin in een winterse wandeling? We kunnen er slechts op hopen. Maar ook zonder sneeuw valt er genoeg te beleven in het Renkums Beekdal. Elke 2e zondag van de maand kunt u het met eigen ogen bekijken tijdens een wandeling onder leiding van een natuurgids. De gids vertelt u onderweg van alles over dit waardevolle stukje Veluwe: over het ontstaan van het landschap en de beken, het vroegere landgebruik, de cultuurhistorie, en wat de natuur u deze maand te genieten geeft.

Informatie: De wandeling begint om 14:00 uur bij het Informatiecentrum Renkums Beekdal, Nieuwe Keijenbergseweg 170, 6871 VZ Renkum.

Lengte: De wandeling duurt ca. 1,5 uur (2,5 km). Honden mogen aangelijnd meelopen.

Kosten: € 5 per persoon, te betalen in het informatiecentrum

Opgave: is niet nodig