Avondexcursies Kootwijkerzand 28 augustus afgelast

Helaas is de de avondexcursie Kootwijkerzand op 28 augustus afgelast. Die van 21 augustus gaat wel door.

Kootwijkerzand: grootste stuifzandgebied van West-Europa. Weidse zandvlakten met duintjes, vliegdennen, schaarse vegetatie met veel mossen en korstmossen. Er leven zeldzame vogels, zoals de nachtzwaluw, tapuit en boomleeuwerik, maar ook schorpioenen, zandoorwormen, hagedissen. Overal zie je sporen: van edelherten, zwijnen, reeën, wolven. Als we geluk hebben kan je de dieren zelf zien tijdens deze avondexcursies. Natuurgids en wolvenkenner Marc Wilbers legt uit hoe je de diersporen kunt herkennen en vertelt over de geschiedenis, de bijzondere leefomstandigheden en de natuur van dit indrukwekkende gebied.

Het wordt een pittige wandeling die duurt tot zonsondergang. We sluiten af met een drankje en appelpunt in het restaurant van De Berkenhorst.

Datum, tijd:
Zaterdag 21 augustus, 18:00 – 21:00 uur
Zaterdag 28 augustus, 18:00 – 21:00 uur
Startplaats: Receptie Vakantiepark De Berkenhorst, Kerkendelweg 30, 3775 KN Kootwijk
Groepsgrootte: Minimaal 10 personen, maximaal 20 personen
Kosten: € 19,50 per persoon, inclusief de consumptie na afloop
Aanmelden: Klik op Aanmelden en Betalen en zoek in onze Activiteitenagenda en zoek in onze Activiteitenagenda de gewenste datum en activiteit. Voeg uw deelname toe en betaal online. Zie Toelichting. U ontvangt een bevestiging van aanmelding en betaling. Een dag voor de excursie krijgt u bericht of de excursie doorgaat. Als de excursie niet doorgaat wordt het betaalde bedrag teruggestort op uw bankrekening.
Informatie: wim.braakhekke@renkumsbeekdal.nl.

Toelichting voor gebruikers van ‘Aanmelden en Betalen‘
Als u klikt op Aanmelden en Betalen komt u op de Activiteitenkalender. Ga naar de juiste datum en klik op de betreffende activiteit. U komt dan in het venster ‘Evenement Bekijken’. Daar ziet u hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Als er nog plaats is klik dan op ‘Deelname toevoegen’. (Als het maximum aantal deelnemers is bereikt ontbreekt de knop ‘Deelname toevoegen’. Probeer het dan nog eens een dag voor activiteit. Er kunnen zich mensen afmelden.)

Vul in het aanmeldvenster uw gegevens in en ga meteen door naar de Betaalmodule. Uw aanmelding staat pas vast als u betaald hebt. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding per e-mail. Na de betaling verschijnt een venster waarin u desgewenst contact met ons kunt opnemen.

Vragen over de activiteit kunt u per e-mail sturen naar de contactpersoon die staat vermeld in de aankondiging van de activiteit op de website. Een dag voor de datum van de activiteit ontvang u een herinnering. U kunt uw aanmelding tot uiterlijk 2 dagen voor de activiteit annuleren via een e-mail naar de contactpersoon die vermeld staat in de aankondiging. Wij bevestigen dan uw annulering en zorgen dat uw betaling wordt teruggestort.

Reacties

Auteur: Stichting Renkums Beekdal

Stichting Renkums Beekdal is een initiatief van Staatsbosbeheer, IVN en de gemeente Renkum.