Ruimteverhuur

Op zoek naar een ruimte grenzend aan de natuur? Het Bezoekerscentrum Renkums Beekdal met vrijwilligersruimte Het Mussennest kijkt uit over het Renkums Beekdal en is een ideale locatie voor kleine groepen met affiniteit voor natuur. De ruimtes zijn per dagdeel van 4 uur te huur voor activiteiten die in overeenstemming zijn met de doelstellingen van de Stichting Renkums Beekdal. Zie Renkums Beekdal-verhuur pdf-bestand voor de doelstellingen en huisregels. U kunt tot een week voor de gewenste datum boeken.

Het bezoekerscentrum

Bezoekerscentrum: De presentatieruimte op de begane grond
  • De presentatieruimte in het bezoekerscentrum is geschikt voor een plenair verhaal/lezing tot 25 personen. De ruimte beschikt over een televisie met een HDMI-aansluiting voor uw laptop. Het bezoekerscentrum is op de begane grond rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalidentoilet.
  • Het hele bezoekerscentrum: presentatieruimte, vide en vergadertafels. Groepen die na een plenair gedeelte in subgroepjes uit elkaar willen gaan, kunnen het hele informatiecentrum huren.

Het Mussennest

  • Het Mussennest: Het gebouw beschikt over een beamer met scherm, keukenblok en toilet.

    Het Mussennest is geschikt voor workshops en teambuildingsactiviteiten, veldwerkactiviteiten voor schoolgroepen en als uitvalsbasis voor een wandeling of excursie en beschikt over een beamer met HDMI-aansluiting.

  • De open Kapschuur kan in de zomermaanden als uitbreiding van het Mussennest gehuurd worden.

 

Ruimte Aantal personen Aantal personen met 1,5 m afstandsregel Prijs per dagdeel
Bezoekerscentrum: presentatieruimte 25 9 € 75
Bezoekerscentrum/hele gebouw 25 12 €150
Mussennest 14 6 €60
Mussennest + Kapschuur 14 + 24 6 + 6 €90

Daarnaast 2,50 € p.p. voor koffie en thee