Bosuilenexcursies in het Renkums Beekdal uitgesteld wegens corona

Ze laten zich zelden zien, maar je hoort ze des te beter. Vooral ’s winters, als je in het duister door het bos loopt. Het spookachtige geluid van de bosuil draagt ver. Wie dit wil beleven loopt mee met een van onze bosuilenexcursies. Na een korte inleiding over deze geheimzinnige dieren duiken we onder in het duister van het bos. Dat is een belevenis op zich: zaklampen uit, muisstil luisteren of ze zich willen laten horen. Meestal wel, maar ze roepen niet op verzoek. Bij terugkomst staat er een kop snert in bezoekerscentrum. Het is een spannende ervaring die je niet licht vergeet. Kinderen vanaf 10 jaar zijn welkom. Honden mogen niet mee.

Datum/tijd:
Zaterdag 19 december 2020 19:00 – 21:30 uur
Vrijdag 1 januari 2021 19:00 – 21:30 uur
Vrijdag 8 januari 2021 19:00 – 21:30 uur
Zaterdag 9 januari 2021 19:00 – 21:30 uur

Startplaats:
Bezoekerscentrum Renkums Beekdal,
Nieuwe Keijenbergseweg 170, 6871 VZ Renkum

Kosten:
€ 12,50 per persoon. Inclusief erwtensoep.

Aanmelden:
Klik op deze link. Zoek in de Activiteitenkalender de juiste datum en klik op de betreffende tekst. Als er nog plaats is kunt u uw deelname toevoegen en meteen betalen via iDEAL. U ontvangt bericht van toelating.

Aanmelden is verplicht in verband met de coronamaatregelen. Er is plaats voor 10 personen. Hou tijdens de wandeling afstand tot personen die niet tot uw huishouden behoren. Wij vertrouwen erop dat u niet komt als u corona-achtige klachten heeft. Als u zich van tevoren afmeldt krijgt u het betaalde bedrag terug.

In verband met de opnieuw aangescherpte coronamaatregelen is de aanmelding tot nader order gesloten. Meer informatie zal worden gepubliceerd op www.renkumsbeekdal.nl

Informatie: wim.braakhekke@renkumsbeekdal.nl
https://www.renkumsbeekdal.nl/de-bosuil/

Reacties

Auteur: Stichting Renkums Beekdal

Stichting Renkums Beekdal is een initiatief van Staatsbosbeheer, IVN en de gemeente Renkum.