Dag van de Renkumse inwoner

De gemeente Renkum organiseert op zaterdag 17 oktober 2015 opnieuw de Dag van de Renkumse inwoner. Deze ontmoetingsdag werd in juli 2015 afgelast vanwege de extreme hitte. De Dag van de Renkumse inwoner is een ontmoetingsdag voor en door inwoners uit de gemeente.

Het informatiecentrum is deze dag geopend van 11 tot 17 uur. U kunt vandaag terecht voor koffie en thee, aangezien het restaurant De Beken momenteel in verbouwing is.

Logo Dag van de Renkumse inwoner.

Tijdens de Dag van de Renkumse inwoner presenteren inwoners door hen gerealiseerde projecten en initiatieven aan mede-inwoners en buurtgenoten. Op meer dan 25 locaties, verspreid door de hele gemeente kunt u kennisnemen van wat deze inwoners hebben bereikt. Een ideale dag om op eigen gelegenheid een aantal interessante en inspirerende projecten te bezoeken.

Programma

Het programma van zaterdag 17 oktober 2015 staat voor u in een handige applicatie Dag van de Renkumse inwoner. Wilt u het programma liever uit printen? Dat kan ook. Alle deelnemers, adressen en tijden hebben we in een ‘programma Dag van de Renkumse inwoner’ (pdf, 177 kB) gezet.

Reacties

Auteur: Stichting Renkums Beekdal

Stichting Renkums Beekdal is een initiatief van Staatsbosbeheer, IVN en de gemeente Renkum.