Informatiemiddag vrijwilligerswerk Renkums Beekdal

19 september 2022  |  14:45 - 17:00

Voor vrijwilligers die graag een praatje maken en het leuk vinden om mensen vriendelijk te ontvangen en te informeren is het bezoekerscentrum een gedroomde werkplek.

Ons bezoekerscentrum is het gezicht van het Beekdal. Mensen komen daar binnen voor informatie over wandelingen en fietsroutes, om meer te weten te komen over de natuur en de geschiedenis, maar ook om heerlijke streekproducten, boeiende boeken of leuke speeltjes en knuffeldieren te kopen.

Het is ook het startpunt van het populaire kabouterpad waar kinderen met rode puntmuts en rugzakje de wereld van de kabouters kunnen bekijken en beleven. Voor de wat oudere kinderen zijn de droombomenpadwandelingen al even inspirerend.

Stichting Renkums Beekdal verzorgt ook de nodige kinderactiviteiten. Om de paar weken worden er vogelhuisje of dierenmaskers gemaakt, broodjes
gebakken of voederstokken voor in de eigen tuin gemaakt. Voor deze (en nog veel meer) activiteiten zijn begeleiders nodig die alle inspiratie en energie in goede banen leiden.

Ook zoekt het Beekdal nog een vrijwilliger voor de wisselende
tentoonstellingen in het bezoekerscentrum.
Voor alle plekken geldt dat je komt te werken met collega’s die dezelfde
interesse voor natuur en mensen delen.

Wie interesse heeft is op maandag 19 september welkom voor een
informatiemiddag.
Welkom vanaf 14.45.
Kennismaking en informatie van 15.00 tot 16.00
Rondleiding op het erf vanaf 16.00.

Stichting Renkums Beekdal
Nieuwe Keijenbergseweg 170
6871 VZ Renkum
Tel. 0317-318183,
06-28084874