Excursies: We beginnen weer, maar wel voorzichtig!

Vier lange maanden hield de Corona-epidemie ons op slot. Maar het bezoekerscentrum ging in juni al voorzichtig open. En in augustus starten we weer met open zondagwandelingen en groepsexcursies op aanvraag. Voorlopig hanteren we groepen van ca. 10 personen en een aangepaste prijs (€50,00 per groep). Wij rekenen op uw medewerking bij het handhaven van de anderhalve-meter-regel. U kunt een groepsexcursie aanvragen via het aanvraagformulier op onze website.

Zondagwandeling op 9 augustus
Het was een bijzonder voorjaar, ook wat het weer betreft. Na een droge januari en een natte februari was het drie maanden droger dan ooit tevoren. Daarna is er in juni en juli weer redelijk wat regen gevallen en staat de natuur er weer fris bij. Maar de beken hebben het nog erg moeilijk.

Wilt u ook weten hoe het beekdal er nu bij ligt? Loop dan mee met de zondagwandeling door het Renkums Beekdal. De natuurgids vertelt onderweg van alles over het ontstaan van het landschap en de beken, het vroegere landgebruik, de cultuurhistorie, en al wat de natuur ons deze maand te genieten geeft.

Informatie De ‘open zondagwandelingen’ op de 2e zondag van de maand beginnen om 14:00 uur bij het Bezoekerscentrum Renkums Beekdal, Nieuwe Keijenbergseweg 170, 6871 VZ Renkum. De wandeling duurt ca. 1,5 uur (2,5 km). Honden mogen aangelijnd meelopen.
Kosten € 5 per persoon vanaf 12 jaar, te betalen in het bezoekerscentrum.
Opgave is niet nodig

 

Reacties

Stichting Renkums Beekdal

Auteur: Stichting Renkums Beekdal

Stichting Renkums Beekdal is een initiatief van Staatsbosbeheer, IVN en de gemeente Renkum.