Steun onze waterspeelplaats

De vernieuwde waterspeelplaats is in de zomer van 2020 opgeleverd. Sinds die tijd zien we tot ons genoegen dat veel kinderen met plezier en fantasie samen spelen bij de waterspeelplaats. Wel ontdekten we na een half jaar dat we nog wat aanpassingen moesten doen. Zand schoof naar beneden en verdween voor een deel langs de randen naar het pad. Het bedrijf Kinderland speeltoestellen heeft toen nieuwe stammen langs de zijkant gelegd, nieuw zand aangebracht en een inkeping in de stam tussen het gedeelte met de watertafels en de goten aangebracht.

We willen graag dat alle kinderen hier onbezorgd kunnen spelen, maar verwachten dat we elk jaar wel wat moeten toevoegen of repareren. Die kosten kunnen we alleen dragen met hulp van onze bezoekers/sympathisanten. We zijn iedereen dankbaar voor een door uzelf gekozen bijdrage.

Dit kunt u doen door het door u gekozen bedrag over te maken o.v.v. Onderhoud waterspeelplaats naar het rekeningnummer  NL98 TRIO 0197 9532 55t.n.v. Stichting Renkums Beekdal te Renkum.

U kunt ook bijdragen via PayPal, door op onderstaande donatieknop te klikken.