Tribune, erfinrichting en vrijwilligersgebouw

Momenteel wordt hard gewerkt aan de afronding van het erf van Stichting Renkums Beekdal. Ook de verbouw van de kapschuur tot vrijwilligersgebouw vordert gestaag. Het ontwerp voor deze verbouw is van Facet architecten en adviseurs uit Terborg. De uitvoering is in handen van aannemer Prefit Plus uit Heteren. Het hoogteverschil tussen vrijwilligersgebouw en informatiecentrum is dankzij een prachtig ontwerp van Jan van IJzendoorn (www.janvanijzendoorn.nl) opgevangen in de vorm van een theaterachtige opstelling. Door gebruik te maken van met beton gevulde jutezakken is een uniek theater ontstaan dat -met het boven in het informatiecentrum gelegen uitzichtpunt- de ‘mooiste plek van de gemeente Renkum’ gaat worden.

terrasHet unieke straatwerk dat dit gedeelte van het erf gaat afronden wordt uitgevoerd door de firma Roseboom uit Ede. Onder bezielende en belangeloze leiding van Jan Hofstede uit Oosterbeek (links op de foto) ontstaat een prachtig buitenterrein waar het goed toeven zal zijn.

Reacties

Stichting Renkums Beekdal

Auteur: Stichting Renkums Beekdal

Stichting Renkums Beekdal is een initiatief van Staatsbosbeheer, IVN en de gemeente Renkum.