Uitbreiding van onze website

Sinds kort is de website van de Stichting Renkums Beekdal verrijkt met  achtergrondinformatie over de ‘Natuur van het Renkums Beekdal’. Deze nieuwe afdeling van onze website bevat een grote hoeveelheid informatie die afkomstig is van de inventarisatie die leden van de KNNV-afdeling Wageningen en Omstreken in 2014 hebben uitgevoerd in het zuidelijk deel van het beekdal.
Twee vrijwilligers van de KNNV en de Stichting Renkums Beekdal hebben er veel tijd in gestoken om deze informatie toegankelijk te maken voor een groter publiek. De informatie zal in de toekomst nog verder worden aangevuld.
De nieuwe afdeling van de website beschrijft de flora en fauna in vijf deelgebieden van het beekdal. De flora is onderverdeeld in 6 groepen, van bomen tot paddenstoelen. De fauna is onderverdeeld in maar liefst 13 soortengroepen, van slakken tot zoogdieren. De website bevat afbeeldingen en korte beschrijvingen van de belangrijkste soorten van elke soortengroep, met een verwijzing naar informatie op het internet.
U vindt deze informatie via de link ‘Natuur’ onder het kopje ‘Doen & Beleven’ in het hoofdmenu.
Wij wensen u veel leesplezier.

Reacties

Auteur: Stichting Renkums Beekdal

Stichting Renkums Beekdal is een initiatief van Staatsbosbeheer, IVN en de gemeente Renkum.