Wandelvrijwilligers gezocht

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Als vervolg op het grote succes van het eerste Klompenpad in Renkum, het Molenbeeksepad, realiseert Stichting LandschapsbeheerGelderland in opdracht van de gemeente Renkum een nieuw Klompenpad.

Het wordt een wandelroute die het landschap en de cultuurhistorie van het fraaie Renkums Beekdal beleefbaar maakt. Een aantal vrijwilligers heeft al ideeën voor de route van dit wandelpad. Ook schrijven zij teksten voor de routefolder en de app. SLG zoekt wandelvrijwilligers die de route straks willen uitzetten, nalopen en onderhouden. Dus wilt u bijdragen aan de folder of wandelvrijwilliger worden? Uw ideeën zijn welkom bij projectleider Arianne Doeleman of via telefoonnummer 026-3537444.

Het nieuwe Klompenpad gaat twee andere Klompenpaden in het gebied, het Molenbeeksepad en het Wageningse Engpad, met elkaar verbinden. Zo ontstaat een netwerk van Klompenpaden in het buitengebied van Renkum en kan de wandelaar paden combineren. De opening van het nieuwe Klompenpad is in het voorjaar gepland.

De gemeente Renkum financiert het Klompenpad vanuit het project Renkums Beekdal dankzij een bijdrage van het Ministerie van Economische Zaken en de Provincie Gelderland. Ook Staatsbosbeheer draagt bij aan het langjarig beheer van de route.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”538″ border_color=”grey” img_link_target=”_blank” img_size=”full” link=”http://www.klompenpaden.nl/nieuws/406-wandelvrijwilligers-gezocht-renkums-beekdal.html”][/vc_column][/vc_row]

Reacties

Auteur: Stichting Renkums Beekdal

Stichting Renkums Beekdal is een initiatief van Staatsbosbeheer, IVN en de gemeente Renkum.