Zondagwandeling op 12 september

Terwijl de Molenbeek droog staat door de droogte van vorige jaren, bloeit de hei uitbundig dankzij de overvloedige regen van deze zomer. En ondertussen maken de beuken langs de laan zich op voor de herfst. Alles heeft zijn tijd en tempo. Wilt u ook de sfeer van de komende herfst proeven? Loop dan mee met de zondagwandeling door het Renkums Beekdal op 12 september.

Deze keer gaan we ook naar de ‘Papierweide’. Dat is het bedrijventerrein aan de Beukenlaan dat in mei 2013 werd teruggegeven aan de natuur. De natuurgids vertelt van alles over het ontstaan van het landschap en de beken, het vroegere landgebruik, de cultuurhistorie, en al wat de natuur ons deze maand te genieten geeft.

Informatie: Onze zondagwandelingen op de 2e zondag van de maand beginnen om 14:00 uur bij het Bezoekerscentrum Renkums Beekdal, Nieuwe Keijenbergseweg 170 Renkum. De wandelingen duren ca. 1,5 uur. Honden mogen aangelijnd meelopen.

Kosten: € 5 per persoon vanaf 12 jaar, te betalen in het informatiecentrum.

Aanmelden is verplicht: Klik op Aanmelden en Betalen. Zoek in de Activiteitenkalender de juiste datum en activiteit. Voeg uw deelname toe en betaal online. Zie de Toelichting bij aanmelden en betalen.

Reacties

Auteur: Stichting Renkums Beekdal

Stichting Renkums Beekdal is een initiatief van Staatsbosbeheer, IVN en de gemeente Renkum.