Zondagwandeling op 8 augustus

We beleven de natste zomer sinds tijden. Goed voor de natuur. Maar wie denkt dat alle beken nu vol water staan heeft het mis. De Oliemolenbeek stroomt aardig, maar de Molenbeek staat nog steeds droog, op een paar plassen na. Benieuwd hoe dat komt? Loop dan mee met de zondagwandeling op 8 augustus.

De natuurgids vertelt waarom deze beken zo verschillend reageren op de overvloedige regen. En natuurlijk over het ontstaan van het landschap en de beken, het vroegere landgebruik, de cultuurhistorie, en wat de natuur ons in augustus te genieten geeft. rek stevige schoenen aan want de paden zijn modderig.

Informatie: De ‘zondagwandelingen’ op de 2e zondag van de maand beginnen om 14:00 uur bij het Bezoekerscentrum, Nieuwe Keijenbergseweg 170, 6871 VZ Renkum.

Lengte: De wandeling duurt ca. 1,5 uur (2,5 km). Honden mogen aangelijnd meelopen.

Kosten: € 5 per persoon, te betalen bij de online-aanmelding.

Aanmelden is verplicht: Klik op Aanmelden en Betalen. Zoek in de Activiteitenagenda de juiste datum en activiteit. Voeg uw deelname toe en betaal online. Zie de toelichting hieronder:

Toelichting voor gebruikers van ‘Aanmelden en Betalen‘  

Als u klikt op Aanmelden en Betalen komt u op de Activiteitenkalender. Ga naar de juiste datum en klik op de betreffende activiteit. U komt dan in het venster ‘Evenement Bekijken’. Daar ziet u hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Als er nog plaats is klik dan op ‘Deelname toevoegen’.

(Als het maximum aantal deelnemers is bereikt ontbreekt de knop ‘Deelname toevoegen’. Probeer het dan nog eens een dag voor activiteit. Er kunnen zich mensen afmelden.)

Vul in het aanmeldvenster uw gegevens in en ga meteen door naar de Betaalmodule.

Uw aanmelding staat pas vast als u betaald hebt. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding per e-mail.

Na de betaling verschijnt een venster waarin u desgewenst contact met ons kunt opnemen.

Vragen over de activiteit kunt u per e-mail sturen naar de contactpersoon die staat vermeld in de aankondiging van de activiteit op de website.

Een dag voor de datum van de activiteit ontvang u een herinnering.

U kunt uw aanmelding tot uiterlijk 2 dagen voor de activiteit annuleren via een e-mail naar de contactpersoon die vermeld staat in de aankondiging. Wij bevestigen dan uw annulering en zorgen dat uw betaling wordt teruggestort.

Reacties

Auteur: Stichting Renkums Beekdal

Stichting Renkums Beekdal is een initiatief van Staatsbosbeheer, IVN en de gemeente Renkum.