herfst

De herfst is begonnen. Eindelijk regen, maar nog lang niet genoeg om de beken te vullen. Het is te hopen dat ze door de droogte niet lek zijn geraakt en dat het grondwater in het voorjaar genoeg wordt aangevuld om ze weer te laten stromen. Ondertussen kijken we uit naar de herfstkleuren in het bos. Wilt u ook de sfeer van de herfst proeven? Loop dan mee met de zondagwandeling door het Renkums Beekdal op 10 oktober.

De natuurgids vertelt onderweg van alles over het ontstaan van het landschap en de beken, het vroegere landgebruik, de cultuurhistorie, en al wat de natuur ons deze maand te genieten geeft.

Informatie: Onze ‘zondagwandelingen’ op de 2e zondag van de maand beginnen om 14:00 uur bij het Bezoekerscentrum Renkums Beekdal, Nieuwe Keijenbergseweg 170, 6871 VZ Renkum. De wandeling duurt ca. 1,5 uur (2,5 km). Honden mogen aangelijnd meelopen.

Kosten: € 5 per persoon vanaf 12 jaar, te betalen bij aanmelden

Aanmelden is verplicht: Klik op Aanmelden en Betalen. Zoek in de Activiteitenkalender de juiste datum en activiteit en klik op de lezing. Als er nog plaats is kunt u uw deelname toevoegen en betalen.

Contact: wim.braakhekke@renkumsbeekdal.nl ; Tel.: 06 3860 6262

CORONA:
Een coronatoegangsbewijs is niet nodig. Wij vertrouwen erop dat u niet komt wanneer u mogelijk besmet bent met het corona-virus. Als u zich tijdig afmeldt wegens corona-achtige klachten krijgt u het betaalde bedrag terug.

Toelichting voor gebruikers van ‘Aanmelden en Betalen’