Verhuur ruimtes

Op zoek naar een ruimte grenzend aan de natuur? Het Bezoekerscentrum Renkums Beekdal met daarnaast vrijwilligersruimte Het Mussennest kijkt uit over het Renkums Beekdal en is een ideale locatie voor kleine groepen met affiniteit voor natuur. De ruimtes zijn per dagdeel van 4 uur te huur voor activiteiten die in overeenstemming zijn met de doelstellingen van de Stichting Renkums Beekdal.
Bekijk de doelstellingen en huisregels (pdf). Je kunt tot een week voor de gewenste datum boeken.

Het bezoekerscentrum

  • De presentatieruimte in het bezoekerscentrum is geschikt voor een plenair verhaal/lezing tot 25 personen. De ruimte beschikt over een televisie met een HDMI-aansluiting. Het bezoekerscentrum is op de begane grond rolstoeltoegankelijk en heeft een invalidentoilet.
  • Het hele bezoekerscentrum: presentatieruimte, vide en vergadertafels. Groepen die na een plenair gedeelte in subgroepjes uit elkaar willen gaan, kunnen het hele bezoekerscentrum huren.

BOEK HIER HET BEZOEKERSCENTRUM

Het Mussennest

  • Het Mussennest is geschikt voor workshops en teambuildingsactiviteiten, veldwerkactiviteiten voor schoolgroepen en als uitvalsbasis voor een wandeling of excursie.
  • Het gebouw beschikt over een beamer, keukenblok en toilet.
  • De open Kapschuur kan in de zomermaanden als uitbreiding van het Mussennest gehuurd worden.

BOEK HIER HET MUSSENNEST

 

Ruimte Aantal personen Prijs per dagdeel
Bezoekerscentrum: presentatieruimte 25 € 75
Bezoekerscentrum/hele gebouw 25 €150
Mussennest 14 €60
Mussennest + Kapschuur 14 + 24 €90

Daarnaast 2,50 € p.p. voor koffie en thee