Fototentoonstelling Winter in het beekdal

Zaterdag 27 januari 2024 is de fototentoonstelling Winter in het beekdal geopend in ons bezoekerscentrum. Een witte, bevroren wereld nodigt uit tot fotograferen. De foto’s in de tentoonstelling zijn in de afgelopen tien jaar in en rond het Renkums beekdal gemaakt door Jan Huijs, Evert Overeem, Hans Groot Kormelink en Ineke Puijk. Zij hebben de winterwereld in beelden gevangen.

De foto’s zijn  gemaakt van de bevroren waterval bij de Quadenoordse molen tot de waterval bij de Hartenseweg. In het besneeuwde landschap lijkt de tijd stil te staan en lijkt er niets te gebeuren. Plotseling kom je dan toch dieren tegen: een zwart paard dat door de sneeuw galoppeert, een opvliegende zilverreiger of de uil die uitkijkt over het vlonderpad. Soms ook nieuwsgierige schapen met hun herder, of mensen die in het besneeuwde landschap er op uit trekken. Kom de gratis tentoonstelling bezoeken tijdens de openingstijden van het bezoekerscentrum.

We hopen dat de fototentoonstelling je uitnodigt om een wandeling rond het beekdal te maken! Misschien ook om te kijken of je plekken van de foto’s herkent.