Nieuwjaarswens

Bij het begin van het nieuwe jaar wens ik de lezers van onze mediaberichten graag een gezond en voorspoedig 2023. Hopelijk kunnen we lockdowns van welke aard dan ook voorgoed achter ons laten en ons richten op een toekomst waarin wij volop van het landschap en de natuur in de Renkumse beekdalen kunnen genieten. En dat wij er samen ook voor zorgen dat de beekdalen behouden blijven.

Onze vrijwilligers verwelkomen je graag weer in ons bezoekerscentrum. Kom met je ouders natuur ontdekken langs het Kabouterpad. Breng je schoolklas mee voor een wandeling over het Droombomenpad. Nodig je vrienden uit voor een beekdalexcursie met gids of start je verjaardag met een film in het Mussennest. Onze beekdal-lezingen zijn snel volgeboekt maar voor jou maken we een stoel vrij. Praat mee over de toekomst van het beekdal bij onze gebiedsbijeenkomsten en beleef de seizoenen met onze 60 hoogstam fruitbomen. Groei, bloei en oogst op ons erf.

Neem je voor dit jaar thuis je waterverbruik te verminderen en vraag anderen, mensen en bedrijven, dat ook te doen. Want dan krijgen we meer water in de beken. Op naar kabbelende beken in onze Renkumse beekdalen.

Namens bestuur en vrijwilligers van de Stichting Renkums Beekdal,

Mathieu Pinkers, voorzitter.